BOLA RIVOJLANISHIDA OILA MUHITINING TA’SIRI - Abdimuxammadova Azizabegim Abdimuxammad qizi,; Qodirova Guzal Jalilovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bolalarning rivojlanishi eng murakkab jarayon hisoblanadi. Bola rivojlanishida turli xil omillar ishtirok etadi. Bulardan eng asosiysi muhit hisoblanadi. Muhit esa o‘z o‘rnida bir necha omillarni o‘z ichiga oladi.