KONSTITUTSIYANING YANGILANISHI – YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOTINING MUSTAHKAM POYDEVORI - Jurayev Jasur Maxsutovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  O‘zbekiston  Respublikasining  yangilangan Konstitutsiyasi mazmun-mohiyati va uning mamlakat taraqqiyotidagi o‘rni yoritilgan. Unda  2023-yilgi  konstitutsiyaviy  islohotlarning  ahamiyati,  inson  huquq  va erkinliklarini kengaytirish, davlatning ijtimoiy majburiyatlarini kuchaytirish, fuqarolik jamiyatini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan.