RADIO-TEZKOR XABAR BERISH VA AXBOROT TARQATISH VOSITASI - Akramjonova Diyora Azizbek qizi,; Kengasheva Ruxshona Sobirjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Radio –bu  zamonaviy  jamiyatda  axborot  tarqatishning  eng muhim  va  tezkor  vositalaridan  biridir.  U  aholiga  yangiliklar, ta’limiy  va  madaniy dasturlarni  yetkazishda  muhim  rol  o‘ynaydi.  Radio  to‘lqinlar  orqali  uzatiladigan axborot odamlar hayotining turli sohalariga ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada radio vositasining axborot tarqatishdagi o‘rni, uning afzalliklari va zamonaviy jamiyatdagi roli ko‘rib chiqiladi.