CHET-EL MUSIQA TA'LIMINI O'RGANISH VA TAHLIL QILISH - Ergashev Mo‘minjon, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada chet el musiqa ta’limi tizimini o‘rganish va tahlil qilishga doir asosiy jihatlar yoritiladi. Tadqiqotda turli mamlakatlardagi musiqa ta’limi  modellari,  ularning  o‘qitish  metodlari,  o‘quv  dasturlari  hamda  ijodkorlikni rivojlantirishga  qaratilgan  yondashuvlari  solishtiriladi.  Shuningdek,  zamonaviy texnologiyalarning (onlayn platformalar, raqamli vositalar) musiqa o‘qitish jarayoniga ta’siri ko‘rib chiqiladi.