MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDAN TASHQARI O'ZBEK XALQ CHOLG'ULARI ANSAMBLINI TASHKIL ETISH - G'aniyev Baxtiyorjon (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOATSIYA: Ushbu ish musiqiy madaniyat darslaridan tashqari o‘zbek xalq cholg‘ulari  ansamblini  tashkil  etishning  ahamiyati  va  usullarini  o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda ansambl faoliyati orqali talabalarni musiqiy madaniyatga jalb  etish,  ijodiy  qobiliyatlarini  rivojlantirish  va  milliy  musiqa  an’analari  bilan tanishtirish masalalari ko‘rib chiqilgan.