YUQORI SINF O‘G‘IL VA QIZ BOLALARIDAGI KASBIY QOBILIYATLARNING NAMOYON BO‘LISHIDAGI JINS TAFOVUTLARINING O‘ZIGA XOSLIGI - Qurbonova Mavluda Axmadali qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur  tezisda  yuqori  sinf  o‘quvchilari  o‘rtasida  kasbiy  qobiliyatlarning namoyon  bo‘lishiga  jinsiy  tafovutlar  qanday  ta’sir  ko‘rsatishi  o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari  o‘g‘il  va  qiz  o‘quvchilarning  kasbiy  yo‘nalish, qiziqish  va  o‘zini  anglash jarayonida psixologik farqlanishlarini ochib beradi.