YER RESURSLARIDAN SAMARALI FOYDALANISHDA XATLOVNING O‘RNI - Mirzayev Jonibek Oltiyevich,; Fayzullayeva Lobar Xayrulla qizi,; Haqqulova Adiba Ochil qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  respublikamiz  umumiy  yer  fondi  va  undan samarali foydalanish haqida so‘z yuritilgan.