AMIR TEMURMING SOLIQLARNI YIG`ISHDAGI ADOLATI - Turdaliyeva Gulasalxon Abdusalom qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Amir  Temur  davrida  aholidan  yig`iladigan  soliqlar  va  ularning  turlari,   soliq  tizmi  tartib-qoidalari,  soliqlar  miqdori  haqida  ma`lumotlar tarixiy  manbalar   va  ilmiy  adabiyotlar asosida yozildi.