ULUG‘BEK HAMDAMNING “YAXSHI ODAMLAR” HIKOYASI TAHLILI - Safonaxon Karimova, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  hozirgi  adabiy  jarayonning  zabardast vakillaridan  biri,  mohir  romannavis,  hikoyanavislikda  ham  munosib  qalam  tebratib kelayotgan  Ulug‘bek  Hamdamning  “Yaxshi  odamlar”  hikoyasi  tahlilga  olingan  va uning  misolida  ijodkorning  hikoya  janridagi  o‘ziga  xos  uslubiga  nazar  tashlangan. Shuningdek,  asardagi  makon  va  zamon  masalasi,  qahramon  ruhiyati  va  xarakteri haqida so‘z boradi.