OʻZBEK SHEʼRIYATIDA AYOL OBRAZI - Feruza Rahmataliyeva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  adabiyotimizning  eng  avvalgi  davrlaridan boshlab zamonaviy sheʼriyatimizga qadar ayollar obrazi haqida fikr yuritiladi.