ALISHER NAVOIYNING “TARIXI ANBIYO VA HUKAMO” ASARIDAGI YUSUF OBRAZI HAYO VA SABR TIMSOLI SIFATIDA - Bahodirova Madinabonu Nodirjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Yusuf  alayhissalom  qissasining  Qur’oni Karimda  qanday  talqin  etilgani,  Alloh  go‘zallikni  o‘ndan  to‘qqizini  Yusuf  (a.s.)ga, o‘ndan  birini  butun  insonlarga  bergani,  Zulayho  bilan  bo‘lgan  voqealar,  Yusuf turkumidagi dostonlarning bir-biridan farqlanuvchi bir necha jihatlari, u zotning hayosi va sabri haqida gap ketadi.