BOBURNING LIRIK MEROSI - Tursunova Moxigul Xikmatillo qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  Boburning  lirikasi  haqida  gap  boradi. Muallifning g‘azal, ruboiy va tuyuqlari tarkibidagi mavzu doiralari - muhabbat, hijron, vatan sog‘inchi, insoniy kechinmalar hamda odob-axloq masalalari poetik qatlamda tahlil qilinadi.