ALISHER NAVOIY VA BOBUR LIRIKASI: MUSHTARAK MA’NAVIYAT VA BADIIY TAFAKKUR UYG‘UNLIGI - Abdurashidova Madinabonu Dilshodbek qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  ikki  ulug‘  shoir  lirikasining  asosiy  yo‘nalishlari,  badiiy xususiyatlari, ularni birlashtiruvchi va farqlovchi jihatlari ilmiy asosda yoritiladi.