YANGI O‘ZBEKISTON DAVRIDA TAEKVONDO SPORTINING RIVOJLANISHI - Muhammadjonov Bobur; O’rmonov Ulug’bek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  Yangi  O‘zbekiston  davrida  taekvondo  sportining shakllanishi,  rivojlanish  bosqichlari,  davlat  siyosati  doirasida  qo‘llab-quvvatlash choralari,  xalqaro  musobaqalardagi  yutuqlar  hamda  istiqbolli  rejalar  tahlil  qilinadi. 2024–2025-yillar  ma’lumotlari  asosida  O‘zbekiston  taekvondosining  raqamli transformatsiyasi,  yoshlar  orasidagi  ommalashuvi,  ayollar  ishtirokining  ortishi  va xalqaro reytingdagi yuksalish holati yoritiladi.