TADBIRKORLIKNI QO‘LLAB-QUVVATLASHNING YANGI BOSQICHI: O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI PREZIDENTINING 2025-YIL 26- SENTABRDAGI 176-SON FARMONI MAZMUNI VA AMALIY AHAMIYATI - A.U.Mahmudov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
O‘zbekiston  Respublikasi  Prezidentining  2025-yil  26-sentabrdagi  PF-176-son Farmoni  –  tadbirkorlikni  qo‘llab-quvvatlashning  yangi  bosqichini  boshlab  bergan asosiy  hujjatlardan  biri  bo‘ldi.  Farmonning  mazmuni,  undagi  moliyaviy instrumentlarning  kengaytirilishi  va  davlat  servislarining  integratsiyalashuvi tadbirkorlik  faoliyatida  tizimli  yengilliklar  yaratishni  maqsad  qiladi.  Quyida farmonning tahliliy, OAV uslubidagi va huquqiy sharh elementlari birgalikda beriladi.