СТРЕССДАН ХИМОЯ ҚИЛУВЧИ ВОСИТА СИФАТИДА ГЛИЦИН, РУХ ВА КУРКУМИН САҚЛОВЧИ КОМПЛЕКС ПРЕПАРАТЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ САМАРАДОРЛИГИНИ БАХОЛАШ. - Косимова Дилноза Саётовна, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация Замонавий  жамиятнинг  ижтимоий-иқтисодий  ва  ишлаб  чиқариш шароитида жамиятда инсоннинг ҳаёти ва фаолияти унинг яшаш тарзига салбий ва  кучли  ҳис-туйғулар  пайдо  бўлиши,  шунингдек,  жисмоний  ва  ақлий функцияларнинг  ҳаддан  ташқари  кучланиши  ва  ривожланиши  билан  бирга келадиган экологик, ижтимоий, касбий ва бошқа омиллар ноқулай таъсир қилиш билан узвий боғлиқдир.