TADQIQOT JARAYONIDA GIPOTEZA QO‘YISHNING AHAMIYATI - Alaydinova Maharramxon Islombek qizi,; U.S. Kabulova, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  tadqiqot  nima  ekanligi,  ilmiy  tadqiqot,  ilmiy tadqiqotning  asosiy  vazifalari  va  nimalarni  o'z  ichiga  olishi;  tadqiqot  jarayonida gipoteza qo‘yishning ahamiyati, gipotezaning mohiyati, ilmiy asoslari, gipotezaning roli, afzalliklari va turlari haqida so'z olib boriladi.