OGAHIYNING “JOMI-UL-VOQEOTI SULTONIY” TARIXIY ASARI. - Abdullayeva Ullibibi Qurbonnazarovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada Ogahiyning “Jomi-ul-voqeoti sultoniy” tarixiy asari haqida va asarda keltirilgan voqealar qisqacha ma’lumot berilgan.