XORAZM MADRASALARINING TARIXIY BOSQICHLARI - Boltayeva Poshshajon Rashidovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  Xorazmdagi  madrasalarning  tarixiy  rivojlanish  jarayoni  va madrasalarning bujarayonda siyosatdagi tutgan o‘rni haqida ma’lumotlar berilgan.