TIBBIYOT SOHASIDA O’ZBEK TILINING QO’LLANISHI VA ATAMASHUNOSLIK MASALALARI - SABOHAT SAFARALIYEVA ADXAM QIZI,; Alimova Komila Dekanovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  tibbiyot  sohasida  o‘zbek  tilining  qo‘llanish darajasi,  tibbiy  terminlarning  o‘zbekchaga  moslashtirilishi,  atamashunoslikdagi muammolar  va  ularni  bartaraf  etish  yo‘llari  yoritilgan.  Tadqiqot  tibbiyot mutaxassislari, talabalari va tarjimonlar uchun amaliy ahamiyatga ega.