O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDAGI MAXBUSLARGA JAZONI IJRO ETISH CHOG’IDA VA OZODLIKKA CHIQQANDAN SO’NG BERILADIGAN IMTIYOZLAR. - Shuhrat Irnazarov,; Xurramov Dilshod Eshpo’lat o’g’li,; Subonov Sarvar Faxriddin o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annostatsiya: Mazkur maqola O’zbekistondagi  maxbuslarga jazoni ijro etish vaqtida  va  ozodlikka  chiqqandan  keying  vaqtda  beriladigan  imtiyozlar  tasnifi  va ularning afzalliklari va tendensiyalari istiqbollari haqida fikrlar bayon etilgan.