TA’LIM TIZIMI ISLOHOTLARINING O‘ZBEKISTONDA - INSON KAPITALI O‘SISHIGA TA’SIRI - Sharifov Sherali Alisher o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  O‘zbekistonda  ta’lim  tizimida  amalga oshirilayotgan  islohotlarning  inson  kapitalini  shakllantirishga  ta’siri  tahlil  qilinadi. Maktabgacha, umumiy o‘rta, kasb-hunar va oliy ta’lim tizimlarining modernizatsiyasi mehnat bozori, kadrlar salohiyati va innovatsion rivojlanish bilan uzviy bog‘liq holda o‘rganilgan.