MUNIS IJODIDA BADIIY SANʼATLARNI QOʻLLASH MAHORATI - Tolibjonova Munisa, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XIX asr Xorazm adabiy muhitining yirik vakili Munisning badiiy  ijodida  uchraydigan  sanʼatlar,  ularning  vazifasi  va  adabiy-estetik ahamiyati  tahlil  qilinadi.  Maqola  Munisning  tarixiy,  tarbiyaviy  va  didaktik yo‘nalishdagi  asarlarida  badiiy  tasvir  vositalaridan  foydalanish  mahoratini  ilmiy-nazariy asosda ochib beradi.