SUN’IY INTELLEKTNING TA’LIM SOHASIGA TA’SIRI - Nzanova Rita Tuzelbaevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  sunʼiy  intellektning  ta’lim  sohasidagi  rolini tushunishga  yordam  beradi  va  bu  yo'nalishda  olib  borilishi  kerak  bo'lgan tadqiqotlarga  yo'l  ochadi.  Sunʼiy  intellektning  taʼlim  sohasidagi  taʼsiri,  uning afzalliklari va muammolari haqida so‘z yuritiladi