KONSTITUTSIYA - ERKIN HAYOT GAROVI - Matyakupova Farida Qadirbayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  30-apreldagi  referendumda  qabul  qilingan “O‘zbekiston  Respublikasi  Konstitutsiyasi  to‘g‘risida”gi  konstitutsiyaviy  qonuniga ko’ra O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasiga kiritilgan eng muhim o’zgarishlar va ularning  ahamiyatiga  bag’ishlanadi.  Shuningdek,  Konstitutsiyaning    suveren, demokratik va siyosiy huquqlari to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan. Mamlakatimizning rivojlanishida konstitutsiyaning o‘rni beqiyos.