IJTIMOIY ISH KASBINING YOʻNALISHLARI IJTIMOIY ISHCHINING FUNKSIYALARI VA ROLLARI - ALMARDONOVA RISOLAT PARDA QIZI,; XURRAMOVA MAXLIYO JOʻRAQOBUL QIZI, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijtimoiy  ish  kasbining  asosiy  yoʻnalishlari, ijtimoiy  ishchining  jamiyatdagi  vazifalari,  funksiyalari  hamda  uning  kasbiy  rollari yoritiladi. Ijtimoiy ishning zamonaviy talablari, aholiga xizmat koʻrsatish jarayonidagi yondashuvlar va ijtimoiy himoya tizimidagi oʻrni ilmiy-nazariy asoslangan holda tahlil qilinadi. Maqola ijtimoiy sohada faoliyat yuritayotgan mutaxassislar, talabalari hamda ushbu yoʻnalishga qiziqadigan oʻquvchilar uchun amaliy va nazariy ahamiyatga ega.