СУБСИДИЯЛАР КИМЛАРГА АЖРАТИЛМОҚДА ВА ШАРТЛАРИ ҚАНДАЙ? - С.Хасанбоев (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Жорий йилнинг 1 мартидан бошлаб даромади юқори бўлмаган ва уй-жой шароитларини  яхшилашга  муҳтож  бўлган  фуқароларга  субсидиялар  бериш йўлга  қўйилди.  Субсидия  ўзи  нима,  у  кимларга  берилади,  олиш  учун  қандай ҳужжатлар талаб этилади ва шу каби бошқа саволларга Паркент туман адлия бўлими  юридик  хизмат  кўрсатиш  маркази  бош  юрисконсульти  Пайзиев Миржавҳар Миртаджиевич жавоб бериб ўтади.