INGLIZ TILINI O‘RGATISHNING SAMARALI USULLARI - Razbekova Zamira Lepesbaevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rgatish jarayonida qo‘llaniladigan zamonaviy  va  samarali  pedagogik  usullar  tahlil  qilinadi.  Xususan,  kommunikativ yondashuv,  interfaol  metodlar,  raqamli  texnologiyalardan  foydalanish,  differensial ta’lim,  muammoli  vaziyatlar  asosida  o‘qitish  hamda  o‘yin  texnologiyalari  kabi yondashuvlarning afzalliklari ochib berilgan.