ART TERAPIYANI PISIXOLOGIK SALOMATLIKDAGI OʻRNI - Saidova Nargiza Ismatulla qizi,; Baxtiyorova Laziza Feruz qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  art  terapiyaning      psixologik  salomatlikdagi    o‘rni        yoritilgan.        San’at      orqali  insonning        ichki          kechinmalari,  stressni    kamaytirish    va emotsional    holatni    yaxshilash     usullari     tahlil     qilingan. Shuningdek,  yozuvchilar      va      olimlarning  nazariyalari  asosida  art      terapiyaning   zamonaviy   yo‘nalishlari   ko‘rib   chiqilgan. Maqola psixologiya sohasi mutaxassislari hamda talabalari uchun amaliy ahamiyatga ega.