YO‘L-TRANSPORT HODISALARINING ASOSIY SABABLARI. - Xatamov Odiljon Olimjon o‘g‘li,; S.Raxmatov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola haydovchi va piyoda ishtirokidagi yo‘l-transport hodisalari  (YTH)larning  oqibatlari  haqida  ma’lumotlar  batafsil  bayon  etilgan.Yo‘l-transport  hodisalari  (YTH)  dunyo  bo‘ylab  jiddiy  muammo  bo‘lib,haryili  minglab insonlarning hayotiga zomin bo‘ladi.