MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTLARIDA STEAM TEXNOLOGIYALARI - Rajabov Feruz Baxrom o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  STEAM  texnologiyasi,  uning  ta’lim  tizimidagi o‘rni  va  bolalar  fikirlash  qobilyatiga  ta’siri  haqida  va  STEAM  talim  tizimining O‘zbekistonda rivojlanishi va tutgan o‘rni, olib borilayotgan ishlar va qarorlar haqida so‘z yuritiladi.