AMIR TEMURNING HARBIY STRATEGIYASI VA QUROL-YAROG’LAR TUZILISHI VA UNING JANGDA AHAMIYATI - Jalilov Asqar Yo’ldosh o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  Buyuk  Qo'mondon  Amir  Temurning  armiyani shakllantirishdagi  faoliyati,  jangga  tayyorgarlik  ko'rishlari,  jangda  jangovar  tartibni tashkil etish, armiyalarni boshqarish va jangchilarga maosh tayinlash haqida ma'lumot berilgan.