O‘ZBEKISTON SPORT SIYOSATIDA BURILISH NUQTASI: O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI VAZIRLAR MAHKAMASINING 524- SONLI QARORI AHAMIYATI. - A.Maxmudov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  2025-yil  20-avgust  kuni  Vazirlar  Mahkamasi  tomonidan  qabul qilingan 524-son qaror mamlakatimizda sport sohasini rivojlantirish, iqtidorli yoshlarni qo‘llab-quvvatlash  va  xalqaro  miqyosda  raqobatbardosh  sportchilarni  tayyorlash bo‘yicha  muhim  huquqiy  hujjat  sifatida  tarixiy  ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqolada qarorning asosiy mazmuni, sport maktablari tizimiga kiritilgan  yangiliklar va uning ijtimoiy-huquqiy ahamiyati yoritiladi.