O'ZBEKISTONDA SINDIKATLI KREDITLASHNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (SANOAT QURILISH BANK MISOLIDA). - Akromjon Karimov; Atadjanova Gulnoza Baxtiyorovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola O‘zbekistonda sindikatli kreditlash mexanizmini rivojlantirish istiqbollarini tahlil qiladi. Sanoat Qurilish Bank (SQB) misolida xalqaro moliyaviy  institutlar  bilan  hamkorlik  orqali  amalga  oshirilayotgan  kredit  loyihalari (EBRD,  OPEC,  ADB,  GGGI  orqali)  ko‘rib  chiqiladi.  Maqolada  sindikatli kreditlashning  amaldagi  holati,  uning  iqtisodiy  afzalliklari  va  O‘zbekistonda kengaytirish imkoniyatlari muhokama qilinadi.