QOSIMJON SODIQOVNING “MATNSHUNOSLIK VA ADABIY MANBASHUNOSLIK ASOSLARI” O‘QUV QO‘LLANMASINING TASNIFIY TAHLILI - Nematullayeva Maftuna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  Qosimjon  Sodiqovning  “Matnshunoslik  va  adabiy manbashunoslik asoslari” o‘quv qo‘llanmasining tasnifiy tahlili ilmiy jihatdan ochib berilgan.