TIJORAT BANKLARDA BUXGALTERIYA HISOBINI TASHKIL ETISH VA HISOBOTINI TUZISHNI TAKOMILLASHTIRISH. - Axmadjonov Mirodiljon Adxamjon o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezis tijorat banklarida buxgalteriya hisobini tashkil etish va bu hisobotlarni shakllantirish jarayonlarini tahlil qiladi. Hisob tizimining ahamiyati, zamonaviy  standartlar  asosida  tuzilishi,  informatizatsiya  imkoniyatlari  va  nazorat-moliyaviy  hisobotlarni  takomillashtirish  yo‘llari  ko‘rib  chiqiladi.  Bo‘limlar:  kirish, tahlil va muhokama, xulosa.