MAKTABGACHA YOSHDAGI ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR OILASINI KORREKSION –PEDAGOGIK YORDAMGA JALB ETISH TEXNOLOGIYALARI - Mirsultonova Ominabonu Baxtiyor qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  Maktabgacha  yoshdagi  eshitishida  nuqsoni  bo’lgan  bolalar oilasini  korreksion-pedagogik  yordamga  jalb  etish  texnologiyalari  ota-onalarga eshitmaydigan  bolalar  bilan  oilada  mashg’ulotlar  o’tkazish  yuzasidan  batafsil maslahatlatar,va ota-onalarga pedagogik yordam ko’rsatish haqida batafsil yoritilgan.