JURNALISTIKA FUNKSIYALARINING NAZARIY ASOSLARI - Hasanboy Madolimov Shuxratovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  jurnalistika  funksiyalari  borasidagi  tadqiqotchilar  ilmiy nazariyalari o’rganilib, bu borada fikr-mulohazalar bildirilgan.