ANSAMBL VA JAMOAVIY IJRO JARAYONIDA O`QITUVCHINING BOSHQARUV KOMPETENSIYASI - Hoshimova Paridaxon Toxirjonovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o’zbek  milliy  ansambllar  ijrochiligida  ilg‘or  xorijiy tajribalarning o’rni va ahamiyati hamda ijrochining texnik mahorati haqida gap boradi.