THE ROLE OF DIGITAL TECHNOLOGIES IN MODERN EDUCATION - Isomiddinova Zarnigor Inomjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  zamonaviy  ta’lim  jarayonida  raqamli  texnologiyalardan foydalanishning  afzalliklari,  imkoniyatlari  va  ta’lim  sifati  hamda  samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning o‘qishga bo‘lgan qiziqishini oshirish, mustaqil  ta’limni  rivojlantirish  va  raqamli  kompetensiyalarni  shakllantirishda texnologiyalarning  o‘rni  tahlil  qilingan.  Tadqiqot  natijalari  zamonaviy  o‘qitish jarayonida raqamli vositalardan oqilona foydalanish ta’lim sifatini sezilarli darajada oshirishini ko‘rsatadi.