MAVZU: GRAFIK AXBOROTLARNI KIRITISHNING ZAMONAVIY VOSITALARI VA ULARNING TAHLILI - Abdumo‘minov Burxonjon Sunnatillo o’g’li,; Jovliyeva Gulsanam Jahongirovna,; Bobonazarova Sevinch Gʻanisherovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  zamonaviy  axborot  texnologiyalarida  grafik ma'lumotlarni kompyuter xotirasiga ishlab chiqarish, dasturiy mahsulotlar va ishlash. kompyuter,  scanerlar,digitayzerlar  (grafik  planshetlar),  raqamli  kameralar  va  3D scanerlarning  texnik  vositalari  hamda  qo'llanilish  sohalari  qiyosiy  tahlil  qilingan. Maqola muhandislik, dizayn va ta'limni grafik axborotlarni qayta ishlash jarayonlari optimallashtirish masalalariga bag'ishlangan.