SAMARQAND VILOYATI MISOLIDAN O'ZBEKISTON RESPUBLIKASI SANOATINING RIVOJLANISHI (1991-2016 YILLAR) - Turdiyev Javlon Bolmuhamodovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  O'zbekistonda  mustaqillikning  dastlabki  kunlaridan boshlab  amalga  oshirilgan  barqaror  siyosiy,  iqtisodiy  va  madaniy  rivojlanish strategiyasining  beshta  tamoyiliga  asoslangan  davlat  va  ijtimoiy  hayotning  barcha sohalaridagi  islohotlar  va  Samarqand  viloyatida  sanoatning  rivojlanish  tarixi, mustaqillik  yillarida  sanoatni  rivojlantirish  uchun  yaratilgan  sharoitlar  muhokama qilinadi;  shuningdek,  xalqaro  hamkorlikning  rivojlanish  tarixi  haqida  ma'lumot beriladi.