O‘ZBEK FOLKLOR-ETNOGRAFIK SAN’ATI XUSUSIYATLARI VA RIVOJLANISHI - Adhamova Munisa Paxriddinovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  o‘zbek  folklori  san’atining  o‘ziga  xos xususiyatlari,  yo’nalishlari,  rivojlanish  tamoyillari  va  bugungi  kundagi  dolzarbligi to’g’risida qisqacha firk va mulohazalar keltirilgan.