KOMBINIRLAB ERITIB QOPLASH JARAYONINING TEXNOLOGIK XUSUSIYATLARI - Raufov L.M.,; Mamatqulov R.Sh.,; Kenjayev T.N.,; Zokirov F.Z., (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  kombinirlab  eritib  qoplash  texnologiyasining  asosiy prinsiplari, eritma tarkibining qoplama sifatiga ta’siri hamda issiqlik rejimining qatlam hosil  bo‘lish  jarayoniga  ta’siri  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  optimal  texnologik parametrlar aniqlanib, qoplama sirtining fizik-mexanik xossalari o‘rganilgan.