MAKTAB O‘QUVCHILARINING JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA IJTIMOIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - XAMDAMOV SARDOR SHARIFJON O‘G‘LI,; Yuldashev Ikromjon Abdulazizovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA   Maqolada  maktab  o‘quvchilarining  jismoniy  tarbiya  darslarida  ijtimoiy kompetensiyalarni shakllantirish jarayonida oila va maktab hamkorligining ahamiyati yoritiladi.  Tadqiqotda  o‘quvchilarning  guruh  mashg‘ulotlarida  faol  ishtiroki, kommunikativ  ko‘nikmalari  va  jamoaviy  muloqoti  tahlil  qilinadi  hamda  ota-onalar bilan pedagoglar o‘rtasidagi samarali hamkorlik mexanizmlari ko‘rib chiqiladi.