FAYZULLA XO‘JAYEV VA OILA A’ZOLARI TAQDIRI - Boboqulov R.E (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  davlat  va  jamoat  arbobi  Fayzulla  Xo‘jayev  va uning  oila  a’zolarining  mustabid  sovet  xokimiyati  tomonidan  qatag‘on  qilinishi  va ularning qismatlari xaqida ma’lumot berilgan.