QOQIO'TDOSHLAR (ASTERACEAE) OILASIGA DOIR - RO’ZMATOV.E.Y,; ANVARJONOVA. N.A, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Bugungi  kunda  atrof-muhit  ifloslanishi  va turli  chiqindilarning tabiatga to’g’ridan to’g’ri chiqarilishi natijasida insonlar salomatligiga zarar yetmoqda. Shu  sababli  tibbiyot  dorilari  va  dorivor  o’simliklarga  oldingidanda  bugun  ko’proq ehtiyoj  sezilmoqda.  Ushbu  maqolamiz  ham  dorivor  o’simliklardan  biri Qoqiotdoshlarning xususiyati to’g’risida bo’lib ushbu maqolamiz adabiyotlar va turli internet saytlardagi ma’lumotlarga asoslanib yozildi.