BIZNES REJA TUZISH HAQIDAGI ASOSIY TUSHUNCHALAR - Kadirov Elyor Gafurovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola sizga asosan  biznes tushunchasi,biznes reja , biznes reja tuzish, Grantlar va subsidiyalarni olish, Biznes-rejaning asosiy tarkibiy qismlari haqida,moliyaviy reja haqida tushuncha ma’lumotlar beradi.