IQTISODIY TAHLIL HAQIDA TUSHUNCHALAR - Kadirov Elyor Gafurovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqola sizga iqtisodiy tahlil  haqida tushuncha ma’lumotlar beradi.  Iqtisodiy  tahlil  dialektikani  o‘rganishning  muhim  vositasi  hisoblanadi. Iqtisodiy tahlilning uslubiy asoslari dialektika va iqtisodiy nazariya faniga tayanadi. Ma’lumki,  bilish  nazariyasi  shunga  asoslanganki,  u  ham  bo‘lsa,  obyektiv  (mavjud) dunyoni bilishdir.