AKSIYADORLIK JAMIYATLARINING DIVIDENT SIYOSATI - Abdikarimov Shahzodbek,; Allashkurov Dilshodbek, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda har bir biznes shaklining oldida turgan eng muhim vazifalaridan  biri  bu  uning  investitsion  jozibadorligini  taminlashdir.  Shu  sababli aksiyadorlik  jamiyatlarining  investitsion  jozibadorligini  oshirishda  divedend siyosatini  samarali  tashkil  etish  usullarini  o’rganish  va  samarali  tashkil  etish masalalari muhokama qilingan.